Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Норма НивияNorma Nivia

50%
0
50%
0

Фильмография

Ni De Coña (2020) ... Lina
Las Pasantes (2019) ... Verónica Moretti
Un Bandido Honrado (2019) ... Natalia
Всегда ведьма (2019) ... Ximena
Pa' las que sea papá (2018) ... актер
Эскобар (2017) ... Reporter
Когда будешь жить со мной (2017) ... Magdalena Herrera
2091 (2016) ... Ianna
Черная вдова (2014) ... La Alemana
Идеальный обман (2013) ... Carla Mojica

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...