Скотт СільверScott Silver

50%
0
50%
0

Фільмографія

Джокер 2 (2024) ... сценарист
Джокер (2019) ... сценарист
Проти шторму (2016) ... сценарист
Боєць (2010) ... сценарист
8 миля (2002) ... сценарист
Загін «Cтиляги» (1999) ... режисер, сценарист
Дім, де говорять Так (1997) ... продюсер (исполнительный сопродюсер)
Джони (1996) ... режисер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...