Новини серіалів, в яких згадується Ніна Добрев

10 лютого 2021,  17:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 серії 3 сезону серіал «Спадок» вирішив піти по стопах «Баффі – переможниці вампірів», знявши свій мюзикл. Про що? Про героїв «Щоденників вампіра».

Читати далі...
10 лютого 2017,  17:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Щоденників вампіра» поділився милими фотографіями з останнього дня зйомок і вечірки на честь їх закінчення.

Читати далі...
1 квітня 2013,  13:35 | Новини серіалів | Автор: redder

Сумна новина для всіх любителів серіалів - сьогодні було оголошено, що канал CW припиняє трансляцію таких телешоу як "Надприродне", "Щоденники вампіра", "Стріла". Канал HBO після першого випущеного сьогодні епізоду третього сезону "Ігри престолів" теж припиняє його трансляцію. ABC закриває телесеріал "Касл", а CBS - "Теорію великого вибуху". Епізоди, що залишилися, вийдуть тільки на DVD в кінці травня, прямо під держіспити у студентів. Ось такий от подаруночок громадянам.

В контакті вже створена група на підтримку закриваються серіалів, ось вона: vk.com/april_hoax - терміново вступайте і ставте лайк!

15 березня 2013,  20:50 | Новини серіалів | Автор: redder

Назва "Bring It On", яке носить шістнадцята серія "Вампірчегов", можна перекласти по-різному. Ідіоти, звичайно, вийдуть з варіантом "Слідопит" - так перевели однойменний фільм 2000 року. Небезнадійних придумають щось на кшталт "Запалюй!" Або "Відривайся", що недалеко від істини. Чи то справа я! Я б перевів назва епізоду просто і стильно. "Зносить дах". Бо, будемо відверті, як раз це там і відбувається.

Раніше я вже писав, що поведінка Ленки в цьому сезоні міцно співвідноситься з поведінкою юної наркоманки, підсадженою на голку турботливим дилером. Спочатку відчай - "що ж я наробила?" Потім заперечення: "спокуха, дорогі друзі, все під контролем". Потім бравада: "ну да, от така я, люби мене таку." А ось тепер підтягнулося остання стадія - байдужість. "Мені все пофіг, мені на всіх чхати. Я роблю те, що хочу, зраджую друзів, плюю в підставлені руки. Тому що я вільна людина, на відміну від вас, козлів ".
Після цього етапу, до речі, йде незворотна деградація і розпад особистості. І в Ленки це, скажемо прямо, вже не за горами.
Давайте порахуємо. У перші пару хвилин Олена зжирає жінку-водія. Напевно, це був дуже поганий чоловік - вона зупинилася, побачивши лежачу на дорозі дівчину, поцікавилася, чи потрібна їй допомога, побігла до багажника за ковдрою. За ці прояви доброти і людяності Олена її випила трохи не насухо. Зжерла б і повністю, але Дімон зупинив. Слава Дімону!
Після цього Олена бухнула півлітра крові у чирлідерш-конкурентки, впустила Керолайн на підлогу з висоти, після чого ледь не увігнала їй кол в груди в лісі. А, так, ще мало не вбила шерифа Форбс прямо вдома у Стефана і Деймона. Причина? Ніякої причини. "Не заважайте мені робити те, що я хочу. А я хочу розважатися ".
Насмілюся помітити, навіть Клаус в свої кращі роки собі такого не дозволяв.
Ну, для чого все це показують - воно зрозуміло. Потрібно продемонструвати, що без почуттів і переживань навіть найчудовіший чоловік в рекордні терміни перетворюється в чуже, мерзенне щось. Потрібно показати, що на тлі цього незамутненого, дитячого садизму навіть лиходії постарше нервово утирають піт. Слід довести, що навіть у такому стані друзі повинні допомагати нещасному, що заплутався суті.
Незрозуміло одне - на кой нам сорок хвилин дивитися на цю липку, до тремтіння огидну мразь в модних шмотках? Це форма мазохізму така просунута, або що?
Такими темпами громадяни продюсери від серіалу всю аудиторію відвадити. І навіть спортивно-гнучка Ніна Добрев ситуацію не врятує.

11 березня 2013,  23:14 | Новини серіалів | Автор: redder

Вийшла шістнадцята серія "Менталіста" - "І буде кров". Ну, ніби як той фільм з Деніелом Дей-Льюїсом, який у нас обізвали "Нафта". Насправді він теж так називався - "І буде кров". Це з Біблії, я так вважаю. Американці люблять Біблію.Тіпа вони релігійні та найправильніші християни. А самі скільки воєн розв'язали, та народові покришити - не злічити. Лицеміри прокляті.
Так от, ця серія дуже хороша. По-перше, вона про Червоного Джона, а серії про Червоного Джона прекрасні завжди. По-друге, в ній багато Лорелеї Мартінс (Еммануель Шрікі), а Лорелея прекрасна навіть частіше, ніж серії про Червоного Джона. Крім відмінної схожості з Ніною Добрев (що вже давно помітили, до речі, і західні глядачі), вона відмінно виглядає і сама по собі. Ну, і веде себе відповідно. Як у таку не закохатися? Ось і Патрік теж - того-цього. А Лісбон, зрозуміло, ревнує.
За серії Лорелея ходить кругом в шкіряному костюмі, з заколоти у хвостик волоссям і агромадним пістолетом. Плюс сумочка, де мотузки, наручники, шокер і інший питошний струмент. Ходить вона по різних адресах, катує людей, говорить всяке. А все щоб з'ясувати, хто вбив її сестру. Виявляється - Червоний Джон. Сюрприз!
А що там ще в серії творилося ... я не звернув уваги, чесно кажучи. Головне - там була Еммануель Шрікі. А ще директор Бертрам і похмурий хмирь з Агентства національної безпеки щось задумували, і думали, чи можна довіряти Лісбон. Типу змовники. А може, і вони на Червоного Джона працюють? Про Бертрама я давно підозрюю, не дарма він блейковского "Тигра" пару сезонів тому напам'ять читав. А чувакам з АНБ і зовсім ніякої віри немає.
Підведуть вони в підсумку Джейна під цугундер, так думаю.
А взагалі серія відмінна. Плюс двійник Ніни Добрев, знову ж.