Новини, в яких згадується Пегіт Брюстер

19 грудня 2019,  16:51 | Новини серіалів

Полювання на небезпечного маніяка триває в промо-ролику 15 сезону знаменитого детективного серіалу «Мислити як злочинець», який буде для нього фінальним. Чи це маніяк полює на наших героїв?

У промо-ролику за кадром грає зловісна пісня «Something wicked this way comes», яка попереджає, що на команду чекає щось жахливе в найближчому майбутньому. Прентісс (Пейджет Брюстер) каже, що «той, з ким ми маємо справу, все ще на полює на людей», після чого пошепки можна почути, що «ви ніколи його не зловите». Россі (Джо Мантенья) і Льюїс (Аїша Тайлер) вриваються в якийсь будинок, але Россі зазначає, що у їхнього ворога «немає особистості». Елвес (Адам Родрігес) отримує загадкову посилку, на екрані трапляється вибух, а поки Рід (Меттью Грей Габлер) намагається зв'язатися з Джей Джей (А.Дж. Кук), хтось в неї стріляє.

Перші дві серії фінального сезону, які отримали назви «Under the Skin» («Під шкірою») і «Awakenings» («Пробудження»), вийдуть 8 січня.

26 травня 2017,  22:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повнометражному мультфільмі «Бетмен і Харлі Квінн» супергерої Бетмен (Кевін Конрой) та Найтвінг (Лорен Лестер) об'єднуються з суперлиходійкою Харлі Квінн (Мелісса Ройч), щоб зупинити глобальну загрозу, викликану Отруйним плющем (Пегіт Брюстер) і Джейсоном Вудру (Кевін Майкл Річардсон), відомим як Майстер рослин.

Цікаве відео про створення мультфільму, над яким працював продюсер анімації «Бетмен: Убивчий жарт» Брюс Тімм, ви знайдете тут.