Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Эрик ФорестерEric Forestier

50%
0
50%
0

Фильмография

Petite princesse (2020) ... режиссер, сценарист
Relai (2019) ... сценарист
Комната желаний (2019) ... сценарист
Le coup des larmes (2019) ... Le réalisateur de «A balles perdues», сценарист (и адаптация)
Le roi des démons du vent (2018) ... сценарист
Что у нас есть (2014) ... Father
Треть мира (2008) ... режиссер, сценарист

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...