Оновлення, в яких згадується Тобін Белл

21 жовтня 2017,  15:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася дебютним фрагментом свого майбутнього горора «Пила 8». Відео показує п'ятьох людей, яких прикували ланцюгами в ізольованій кімнаті, а на їх голови наділи металеві відра з прорізами для очей. Вони починають панікувати і кликати на допомогу, а потім з динаміків до них доноситься голос Джона Крамера (Тобін Белл). Кривава гра починається...

Дивимося український трейлер «Пила 8». В кінотеатри фільм прибуде вже на наступному тижні, 26 жовтня.

17 жовтня 2017,  19:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate представила ретроспективний трейлер майбутнього фільму жахів «Пила 8», присвячений збоченій філософії маніяка Джона Крамера (Тобін Белл). Відео показує його в тому самому страшному гримі, як у ляльки-маріонетки Біллі, за виглядом якої він ховався, а також нагадує правила його кривавої гри, в якій учасники самі вбивають себе або один одного. І вже скоро це повториться знову.

Дивимося український трейлер горору «Пила 8», в якому зіграли Лора Вандервурт, Бріттані Аллен і Каллум Кіт Ренні. У кіно з 26 жовтня.

30 вересня 2017,  18:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до повернення Джона Крамера, відомого як Пила? Українському ТБ-ролику майбутнього фільму жахів «Пила 8» знову звучить його голос, а в акторському складі картини значиться ім'я актора Тобіна Белла, який утілював Крамера з самої першої частини франшизи, що вийшла в 2004 році. Але чи можливо це? Адже Пила мертвий вже більше десяти років. Проте, в місті знаходять трупи, що вказують саме на нього...

Повноцінний український трейлер дивіться тут. У кіно «Пила 8» прибуде 26 жовтня.

23 вересня 2017,  20:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер майбутнього фільму жахів «Пила 8», який дражнить поверненням маніяка Джона Крамера (Тобін Белл). У місті виявляють кілька тіл, власники яких зустріли явно не кращий кінець, й усі докази вказують саме на Крамера. Але як це можливо? Чоловік, відомий як Пила, помер понад десять років тому. Невже таки знайшовся той, хто ризикнув підібрати мантію жорстокого маніяка?

В українські кінотеатри моторошне творіння режисерів Майкла й Пітера Спірігів прибуде 26 жовтня.

25 липня 2017,  18:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate продовжує підігрівати наш інтерес до горору «Пила 8». Після 6 персональних постерів, на яких нові жертви серійного вбивці Джона Крамера (Тобін Белл) зображені з одягненою на свою голову маскою зі справжньої голови свині, вийшов живий постер, де під звуки води, що капає, хтось важко дихає крізь таку ж маску. Вам теж стало від нього не по собі?

Перший трейлер горора від творців «Патруля часу» дивіться тут. Він вийде на екрани у жовтні напередодні Хелловіна.

21 липня 2017,  00:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора був представлений перший трейлер горору «Шкіряне обличчя», а сьогодні нас лякають поверненням іншого маніяка — Джона Крамера, відомого як Пила, в восьмій частини найбільш касової франшизи жахів усіх часів. Дебютний трейлер «Пили 8» натякає на те, що він не загинув, а сам актор Тобін Белл кілька годин тому підтвердив в Твіттері, що дійсно повернеться в даному фільмі. І тут він збирається вивести свою криваву гру на новий рівень.

Українська прем'єра горору від режисерів «Патруля часу» Майкла та Пітера Спірігів відбудеться в жовтні, так що чекаємо на дубльований трейлер.