Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джованни ГвиделлиGiovanni Guidelli

Джованни Гвиделли / Giovanni Guidelli
Родился 6 ноября 1966; Ареццо, Тоскана, Италия
50%
0
50%
0

Фильмография

Декамерон (2015) ... Nobile appestato
Никколо Макиавелли – принц политики (2015) ... Francesco Vettori
Тайны Борго Ларичи (2014) ... Magistrato Ferro (2014)
Американская девочка (2011) ... Roberto
Росселла (2011) ... Walter Jaeger
Любовь и месть (2011) ... актер
Турист (2010) ... Tenente Tommassini
Вся правда (2009) ... Giancarlo De Paolis
Мой муж – сыщик (2007) ... Maurizio Fiumi
Sottocasa (2006) ... Maurizio Ricci
Видео с участием
Изображения

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...