Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Патриша МиденPatricia Meeden

50%
0
50%
0

Фильмография

Uncharted: Неизведанное (2022) ... Spanish Woman in Club
Team Alpin (2018) ... Francisca Dobner
Твой выход, детка! (2017) ... Marion
The Ghost of Cassley (2017) ... Anjali Cassley
Антонио, ему не нравится еда! (2016) ... Isabel the waitress
Heldt (2013) ... Estefania
Последние следы (2012) ... Sofia Ruiz
СОКО Кёльн (2003) ... Alisa Puri
Криминальный кроссворд (2001) ... Isabelle Klein
Видео с участием
Изображения

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...