Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Динни ИпDeannie Ip

Динни Ип / Deannie Ip
Родилась 25 декабря 1947; Гонконг, Китай
50%
0
50%
0

Фильмография

Наше время придёт (2017) ... Mrs. Fong
Yat gor fuk jaap gu si (2013) ... Gypsy
Простая жизнь (2011) ... Ah Tao
Gau lung wong hau (2000) ... Ah Si
Lut goi che waai (2000) ... Marianne Siu
Пепел к пеплу (2000) ... актриса
Плачущее сердце (1999) ... Mrs. Fat
Прекрасный принц (1999) ... «Babe» Fei
Chung waan sei hoi (1999) ... Ming Sing
½ Chi tung chong (1996) ... Mrs. Li

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...