Олег Тактаров

Олег Тактаров
Псевдонім: The Russian Bear
Народився 26 серпня 1967
Зріст: 183 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Олега Тактарова

Людина з Торонто (2022) ... The Man from Moscow
Магистраль (2021) ... Вышенков
Горбоконик (2021) ... генерал
Хижаки (2020) ... Веня
Уцілілі (2020) ... актор
Відчайдушні (2019) ... Харон
До швидкої зустрічі (2019) ... актор
Злодії (2018) ... Alexi
The Big Fight (2018) ... актор
Останнє випробування (2018) ... переговорщик
Відео з участю Олега Тактарова
Зображення Олега Тактарова

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Олега Тактарова. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Олега Тактарова

Написати коментар...
Написати коментар...