RZA

RZA
Народився 5 липня 1969
Зріст: 189 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Посіпаки: Становлення лиходія (2022) ... Biker
Ніхто (2021) ... Harry Mansell
Життя за рік (2020) ... Ron
Місто головорізів (2020) ... режисер
Мертві не вмирають (2019) ... Dean
Триллер (2018) ... Principal Hurd, продюсер (исполнительный продюсер), композитор
Cracka (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Wu-Tang Clan Feat. Method Man: If Time Is Money/Hood Go Bang (2017) ... актор
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...