Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Мартен ПровоMartin Provost

50%
0
50%
0

Фильмография

Школа хороших жен (2020) ... режиссер, сценарист
Поцелуй Беатрис (2017) ... режиссер, сценарист
Виолетт (2013) ... режиссер, сценарист
Плохая склонность (2011) ... режиссер, сценарист (адаптация)
Серафина из Санлиса (2008) ... режиссер, сценарист
Изображения

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...