Оновлення, в яких згадується Фредді Гаймор

26 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO зняв псевдодокументальну спортивну комедію «На колесах» за участю Орландо Блума, Джеймса Марсдена й Джона Сіни. Актори постають тут в образах не зовсім адекватних спортсменів-велосипедистів, готових на все заради перемоги, включаючи допінг. Марсден грає допитлівого журналіста, який бере у них інтерв'ю, а також в «На колесах» з'являються Енді Семберг, Фредді Хаймор, Майя Рудольф, Майк Тайсон, Джефф Голдблюм і Дольф Лундгрен.

Прем'єра кінокартини Джейка Зіманського7 днів в пеклі», «Весільний погром») відбулася в липні.

21 травня 2017,  15:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC представив перший трейлер своєї нової медичної драми «Хороший доктор», в якій зірка «Мотеля Бейтсів» Фредді Хаймор втілює геніального молодого хірурга з синдромом Саванта на ім'я Шон Мерфі. Шон не здатний нічого відчувати до інших людей, але майстерно уміє рятувати їх життя.

Прем'єра серіалу від творця «Доктора Хауса» Девіда Шора, де також зіграють Бо Гаррет, Ніколас Гонзалез, Гілл Гарпер та Ірен Кен, відбудеться цієї осені.

10 січня 2017,  16:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як там поживає покійна Норма Бейтс? Перший тизер 5 сезону серіалу «Мотель Бейтсів» показує, що її син Норман продовжує піклуватися про неї, й від цих проявів його турботи вам точно стане не по собі.

Прем'єра фінального сезону, де повертаються Віра Фарміга та Фредді Хаймор, а Ріанна зіграє Меріон Крейн, відбудеться 20 лютого.