Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Дэвид АйалаDavid Ayala

50%
0
50%
0

Фильмография

Триумф (2020) ... Patrick Le Querrec
Jours sauvages (2020) ... Igor
Уста ангела (2018) ... L'ami de Jean
Жара (2015) ... Thierry Bousou
Шериф (2013) ... Franck Munoz
Кандис Ренуар (2013) ... Stéphane
Хроники школьного двора (2012) ... Le maire
До скорого! (2004) ... актер
Трагедия Гонзаго (2002) ... The wife
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...