Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фильмография Умберто Аранго

Фильмография: Актер
Armero (2016)
Ella (2015)
Alcides
Lejanía (2014)
Jaime
Викторины (2009)
Victorinos
Police Captain
Донья Барбара (2008)
Doña Bárbara
Fidel Castell
Шторм (2005)
La Tormenta
Juez José Francisco «Cisco» Tahuil
Сага о семейном бизнесе (2004)
La saga: Negocio de familia
BenГ­tez
Они называют меня Лолитой (1999)
Me llaman Lolita
Alirio
Прокурор (1999)
El fiscal
Aristides Granada
Орлы не охотятся на мух (1994)
Águilas no cazan moscas
Ciego
La fuerza del poder (1993)
Oviedo
Техника дуэли (1988)
Técnicas de duelo: Una cuestión de honor
Blind man
Грехи Инес де Инохоса (1988)
Los pecados de Inés de Hinojosa
Pedro de Hungría (1988)
Fuga scabrosamente pericolosa (1985)
Чистая кровь (1982)
Pura sangre
Ever
Таксист миллионер (1979)
El taxista millionario
Zwei Teufelskerle auf dem Weg ins Kloster (1975)
Inn-keeper #2