Новини, в яких згадується Федеріко Фелліні

27 жовтня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку 2020 року світ святкував 100-річчя з дня народження видатного італійського кінорежисера Федеріко Фелліні, на честь чого на великі екрани виходить документальний фільм про його життя і творчість «Фелліні та духи».

Читати далі...
1 жовтня 2019,  18:54 | Новини фільмів

Хочете побачити, що виходить, якщо помістити зірку «Дедпула» Раяна Рейнольдса у вибуховий світ Майкла Бея? Тоді сміливіше вмикайте офіційний трейлер гостросюжетного екшену «6 Underground».

Згідно з описом, Бей представляє оду великому італійському неореалісту Федеріко Фелліні, але з швидкими машинами, божевільним екшеном, екзотичними локаціями і професійно гарними людьми там, де, по ідеї, повинна бути поствоєнна Італія. Фільм «6 Underground» розповість про групу найманців під керівництвом Першого (Рейнольдс), задумливого, красивого і саркастичного чоловіка, який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще.

Разом з Рейнольдсом у шаленому бойовику Бея «6 Underground» знялися Адріа Архона, Мелані Лоран, Бен Гарді, Дейв Франко, Корі Гоукінс і Мануель Рульфо. Його прем'єра на стримінговій платформі Netflix відбудеться 13 грудня.

19 липня 2015,  13:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній день 6-го Одеського кінофестивалю відбулася церемонія закриття, Золоті Дюки знайшли своїх володарів і, звичайно ж, було показано кілька нових кінокартин.

Фільмом закриття ОМКФ-2015 стала драма «Ан», яку представили сценарист Дуріан Сукегава і відома японська актриса Кірін Кікі. Це вперше, коли Одеський кінофестиваль відвідали гості з Японії.

В цьому році драма «Ан», що розповідає про жінку, яка перехворіла в молодості проказою, її дружбу з кухарем, що працює у маленькій будці, де подають дораяки з солодкою бобовою пастою ан, і про те, як ця дружба змінює його життя.

Читати далі...
10 червня 2013,  12:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Відреставрована копія чорно-білого шедевру великого Федеріко Фелліні - «Солодке життя», яка вийде в прокат в Україні 27 червня. Картина розповідає історію журналіста Марчелло - спостерігача і учасника всіх епізодів життя італійської еліти кінця 50-х років. Жінки як тіні змінюють одна одну, не зачіпаючи його почуттів, навіть явище американської кінодіви Сільвії, втілення сексуальності й пороку, не виводить його зі ступору. Після раптового самогубства його друга Штайнера, що прийшов до думки про безглуздість їхнього життя, у Марчелло виникає бунт проти навколишнього його світу, надія на катарсис, але знову лише ненадовго.