Новини серіалів, в яких згадується Angela Zhou

9 травня 2018,  18:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 18 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл» супергероїня Нешнл-Сіті бере реванш у Вбивці світів.

Коли Рейн (Одетт Еннейбл), поглинувши сили П'юріті (Кріс Маршалл) і Пестіленс (Анджела Жоу), починає розшукувати Рубі (Емма Трамбле), Супергьорл (Мелісса Бенойст) та Алекс (Кайлер Лі) працюють разом, щоб захистити дівчинку. Кара і Дж'онн (Девід Хервуд) звертаються до матері Сем (Бетті Баклі) за порадою, як зупинити Рейн, і повертаються з шокуючими новинами.

Серія «Shelter from the Storm» («Притулок від бурі»), яку зняв Антоніо Негрет («Стріла», «Флеш»), вийде на екрани 15 травня за українським часом.

8 травня 2018,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценаристи і виконавчі продюсери серіалу «Супергьорл» Джессіка Квеллер і Роберт Л. Ровнер розповідають про створення 17 серії 3 сезону, яка об'єднала трьох Вбивць світів і похитнула команду Супергьорл.

У даній серії Лєна Лютор (Кеті МакГрат), яка довгий час допомагала тримати в таємниці той факт, що Саманта (Одетт Еннейбл) є Вбивцею світів Рейн, стає перед судом D.E.O. і втрачає довіру Супергьорл (Мелісса Бенойст). Кара просить Джеймса (Мехкад Брукс) дізнатися, чи не залишився у Лєни криптоніт, який допомагав їй стримувати Рейн, але він боїться, що це поставить під загрозу їх відносини. І поки команда розбирається зі зрадою, Рейн, П'юріті (Кріс Маршалл) і Пестіленс (Анджела Жоу) планують свій наступний крок.

Серія вийшла «Trinity» («Трійця») вийшла на каналі The CW вчора, 7 травня, так що ви вже можете подивитися її в Інтернеті.

1 травня 2018,  13:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик епічної 17 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Все ще не оговтавшись після розкриття секрету Єлени (Кеті МакГрат), Супергьорл (Мелісса Бенойст) просить Вартового (Мехкад Брукс) про послугу, яка може назавжди змінити його відносини з Єленою. Тим часом три Вбивці світів Рейн (Одетт Еннейбл), Пьюріті (Кріс Маршалл) та Пестіленс/Мор (Анджела Жоу) об'єднуються, і Супергьорл разом зі своєю командою кидається в епічну битву.

Серія «Trinity» («Трійця») вийде на екрани 8 травня за українським часом.