Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Андреа ЦоггAndrea Zogg

50%
0
50%
0

Фильмография

Der Büezer (2019) ... актер
Rhaeto-romanic trptychon (2017) ... Gian Marchet Colani, продюсер
Охотники за искусством (2016) ... Direktor Grandhotel
Der Zürich-Krimi (2016) ... Beat Bürki
Я и Камински (2015) ... Dr.Vögeli
Driften (2015) ... Balmer
Z Kiew redt me Mundaart: The Fantastic Journey of Albert Baechtold (2015) ... актер
Звонкий Урсли (2015) ... Pastor
Abseits der Autobahn (2014) ... актер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...