Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Питер ГиннессPeter Guinness

50%
0
50%
0

Фильмография

Лига справедливости Зака Снайдера (2021) ... DeSaad
Проклятая (2020) ... Sir Ector
Пенниуорт (2019) ... General Malcolm
Уловка-22 (2019) ... General Dreedle
Чернобыль (2019) ... Major Burov
Государственные тайны (2019) ... TinTin
Последний мальчик (2019) ... Priest
Обитатели холмов (2018) ... Silverweed
Король Артур: Легенда меча (2017) ... Baron 1
Счастливчик (2016) ... Vincent Lermentov
Изображения

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...