Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Гийс НейбрGijs Naber

50%
0
50%
0

Фильмография

История моей жены (2021) ... Captain Jakob Störr
Onze Straat (2021) ... Herman Brest
De 12 van Schouwendam (2019) ... актер
Casting (2019) ... Nick
Радбод (2018) ... Redbad
Der Amsterdam Krimi (2018) ... Rijkaard
Oh Baby (2017) ... Ruben
De aflossing (2017) ... актер
Желание (2017) ... Marc Goudemondt
My Foolish Heart (2017) ... Detective Lucas
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...