Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Голда РошевельGolda Rosheuvel

100%
1
0%
0

Фильмография

Бриджертоны (2020) ... Queen Charlotte
Muse (2020) ... Tina
Unprecedented: Real Time Theatre from a State of Isolation (2020) ... актриса
Леди Макбет (2016) ... Agnes
Живу с моделями (2015) ... Photographer
I Remember You (2014) ... Grace
Мистер Вонючка (2012) ... Coffee Shop Server
Мертвый босс (2012) ... Lennie
Плейхаус (2012) ... Advocate
Трое (2011) ... Vicar

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...