Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Михаил Ильенко

100%
1
0%
0

Фильмография

Толока (2020) ... режиссер, сценарист
Lesson (2019) ... режиссер, сценарист
Урок (2018) ... режиссер, режиссер
Лифт (2018) ... режиссер
Обычное дело (2012) ... пациент с выключателем
Тот, кто прошел сквозь огонь (2011) ... режиссер, сценарист

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...