Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Стефано СкериниStefano Scherini

50%
0
50%
0

Фильмография

Имя розы (2018) ... Eretico
Una vita spericolata (2018) ... Impiegato di banca
Чудо: Слезы Мадонны (2018) ... Presidente della Banca d'Italia
Floorless (2017) ... Camionista
1993 (2017) ... Beppe
Бен-Гур (2016) ... Peter
Как чокнутые (2015) ... Il giovane psichiatra dell'OPG
Не убей (2015) ... актер
1992 (2015) ... Beppe
Если я закрою глаза, то больше уже ничего не увижу (2013) ... Professor Macrì

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...