Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Диего АйалаDiego Ayala

50%
0
50%
0

Фильмография

Начать с нуля (2020) ... сценарист
Doblemente Embarazada (2019) ... сценарист
Супер крейзи (2018) ... сценарист
Sin rodeos (2018) ... сценарист
Una Mujer Sin Filtro (2018) ... сценарист
Без фильтра (2016) ... сценарист
Fuerzas Especiales 2: Cabos Sueltos (2015) ... сценарист
6 Hours: The End (2015) ... режиссер, сценарист, монтажер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...