Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Сергей Басок

50%
0
50%
0

Фильмография

Судья (2019) ... Алексей Ерихов, бизнесмен
За витриной (2019) ... Андрей Ветров
Выбор матери (2019) ... актер
Стоматолог (2018) ... Дмитрий Торопкой
Притяжение (2017) ... старший лейтенант КПП прорыва
Мастерская (2017) ... актер
Ведьма (2016) ... актер
Медсестра (2016) ... весельчак Гюнц

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...