Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Кристоф ДарнштёдтChristoph Darnstädt

50%
0
50%
0

Фильмография Кристофа Дарнштэдта

Tatort - Ein paar Worte nach Mitternacht (2020) ... сценарист
Der Kommissar und die Wut (2019) ... сценарист
Der Kommissar und das Kind (2017) ... сценарист
Безбашенный Ник (2016) ... сценарист
Business As Usual - Der Prophet fliegt mit (2014) ... сценарист
Willkommen im Club (2013) ... сценарист
Die Tote ohne Alibi (2012) ... сценарист
Verfolgt - Der kleine Zeuge (2012) ... сценарист
Die Trixxer (2011) ... сценарист
Die Draufgänger (2010) ... сценарист

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений Кристофа Дарнштэдта. но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение Кристофа Дарнштэдта

Написать комментарий...
Написать комментарий...