Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Серджио АльбеллиSergio Albelli

50%
0
50%
0

Фильмография

Сделано в Италии (2019) ... Andrea Nava (2019)
Чудо: Слезы Мадонны (2018) ... Giacomo Votta
La Terra Buona (2018) ... Comandante
Mario Francese (2018) ... Colonnello Giuseppe Russo
Come diventare grandi nonostante i genitori (2016) ... актер
Как чокнутые (2015) ... Torrigiani dei Servizi Sociali
Вставай и бейся (2015) ... Duccio
Декамерон (2015) ... Padre di Lauretta
Невероятный молодой человек (2014) ... Signor Lenzoni
Nessuno mi pettina bene come il vento (2014) ... Tullio
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...