Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джерри ШандиJerry Shandy

50%
0
50%
0

Фильмография

Cheyenne (2021) ... Jameson, режиссер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Бэтвумен (2019) ... продюсер (сопродюсер), сценарист (и история / и телепьеса)
Сосед (2017) ... актер
Доминион (2014) ... сценарист
Восприятие (2012) ... сценарист
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...