Новини серіалів, в яких згадується Крістіан Кійес

12 жовтня 2018,  02:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне» канал The CW поділився драматичним фрагментом його 1 серії.

Після того як тіло Діна (Дженсен Еклс) захопив архангел Михаїл (Крістіан Кійєс) зі Світу Апокаліпсису, його сім'я та друзі відчайдушно намагаються його знайти. Сем (Джаред Падалекі) відправився на пошуки Діна в Бостон, але повертається звідти до Мері (Саманта Сміт) з порожніми руками, оскільки відомості однієї жінки про те, що вона бачила ангела, виявилися неправдивими. Сем розчарований, що Діна немає вже 3 тижні і що за цей час вони не змогли вийти на його слід, але Мері підбадьорює сина і каже, що вони обов'язково знайдуть його брата.

Прем'єра 14 сезону серіалу «Надприродне», чий офіційний трейлер дивіться тут, відбудеться за українським часом 12 жовтня.

25 вересня 2018,  16:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженсен Еклс постає у своєму новому архангельському образі на закулісній фотографії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Читати далі...
21 вересня 2018,  12:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий король Пекла сходить в офіційному трейлері 14 сезону хітового серіалу «Надприродне».

В кінці 13 сезону архангел Михаїл (Крістіан Кійес) зі Світу Апокаліпсису захопив тіло Діна (Дженсен Еклс) і тепер збирається творити за його допомогою жахливі речі. Він зустрічає Джо (Денніл Еклс), і вона впізнає Михаїла в тілі Діна. Тим часом Сем (Джаред Падалекі) і Мері (Саманта Сміт) продовжують боротися зі злом та шукають спосіб, як повернути Діна, а Джек (Александр Келверт) каже Касу (Міша Коллінз), що Михаїла потрібно зупинити за будь-яку ціну, і якщо для цього доведеться вбити Діна, то так тому і бути.

«Надприродне» повертається на екрани 12 жовтня за українським часом.

23 липня 2018,  02:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Вінчестери мріють про те, щоб раз і назавжди покінчити з усім злом у світі, в ретроспективному трейлері фентезійного серіалу «Надприродне», який показали на Comic-Con.

Під пісню групи Motörhead «God Was Never On Your Side» («Бог ніколи не був на твоєму боці») трейлер показує найбільш яскраві та драматичні моменти 13 сезону, включаючи подорож Сема (Джаред Падалекі) і Діна (Дженсен Еклс) у світ Апокаліпсису, їх возз'єднання з Мері (Саманта Сміт), боротьбу Джека (Александр Келверт) за добро в собі, боротьбу Люцифера (Марк Пеллегріно) за Джека і навіть моменти серії в дусі мультсеріалу «Де ти, Скубі-Ду?».

У кінці відео показує одягненого у стильний костюм Діна, чиї очі тепер світяться по-архангельськи. Михаїл (Крістіан Кійєс) так просто його не відпустить.

Прем'єра 14 сезону «Надприродного» відбудеться 11 жовтня.

11 травня 2018,  16:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 23 серії 13 сезону серіалу «Надприродне» дражнить кадрами епічної фінальної битви.

Наші герої Сем (Джаред Падалекі) та Дін Вінчестери (Дженсен Еклс) продовжують проходити складні випробування в битві між добром і злом, але одне імпульсивне рішення може назавжди змінити життя одного з братів. На боці Вінчестерів в битві проти Люцифера (Марк Пеллегріно) й Михаїла (Крістіан Кійес) також виступають Кастіель (Міша Коллінз) та Джек (Александр Келверт).

Фінальну серію 13 сезону «Let the Good Times Roll» («Згадаймо старі добрі часи») зняв Роберт Сінгер. Її прем'єра відбудеться 18 травня за українським часом.

1 березня 2018,  15:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Якщо бекон мене вб'є, я переміг.»

Канал The CW поділився ексклюзивним фрагментом 14 серії 13 сезону свого довгограючого фентезійного серіалу «Надприродне».

Сцена показує Діна (Дженсен Еклс) за його найулюбленішою справою — поїданням цілої тарілки бекону. Сем (Джаред Падалекі) дбайливо попереджає брата, щоб той не наїдався на ніч, але потім приходить Кастіель (Міша Коллінз), і тема розмови з бекону змінюється на пошуки Люцифера (Марк Пеллегріно), боротьбу з Михаїлом (Крістіан Кійєс) й повернення Джека (Александр Келверт) і Мері (Саманта Сміт).

Дивіться промо-ролик серії «Good Intentions», яка вийде на екрани 2 березня за українським часом.

9 лютого 2018,  23:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 14 серії 13 сезону популярного серіалу «Надприродне» очікується сімейне возз'єднання.

Джек (Александр Келверт) та Мері (Саманта Сміт) втікають від Михаїла (Крістіан Кійес) і знаходять союзника в особі Боббі Сінгера (Джим Бівер) з альтернативної реальності. Дін (Дженсен Еклс), Кастіель (Міша Коллінз) і Сем (Джаред Падалекі) продовжують пошуки способу, як відкрити розлом, не підозрюючи, що один з їх групи може працювати проти них.

Серія «Good Intentions» («Добрі наміри») вийде на екрани 2 березня за українським часом.