Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Мари-Филомене НгаMarie-Philomène Nga

50%
0
50%
0

Фильмография

Папа сможет! (2022) ... Fanny Massamba
Агент 117: Из Африки с любовью (2021) ... La femme de Léon
Свидание в Париже (2021) ... Colombe
Селфи (2019) ... Marie-Cécile
На вкус и цвет (2018) ... Mère de Wali
Un Mensonge oublié (2018) ... Honorine Mangin
Nox (2018) ... Nadine Bousso
Дочки-матери / Ой, мамочки (2017) ... La mama africaine
Il a déjà tes yeux (2016) ... Mamita, la mère de Sali
Na Tout Pour Elle (2016) ... The Mother
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...