Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джованни БоньеттиGiovanni Bognetti

50%
0
50%
0

Фильмография

Начать с нуля (2020) ... сценарист
10 giorni senza mamma (2019) ... сценарист
Ti presento Sofia (2018) ... сценарист
Puoi baciare lo sposo (2018) ... сценарист
I Babysitter (2016) ... режиссер, сценарист
Ma che bella sorpresa (2015) ... сценарист
Всё очень красиво (2014) ... сценарист (и сюжет)
Утечка мозгов (2013) ... сценарист
Area Paradiso (2012) ... сценарист (рассказ)

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...