Джереми ДонерJeremy Doner

50%
0
50%
0

Фільмографія

Елвіс (2022) ... сценарист (и сюжет)
Джунглі: у пошуках Марсупіламі (2012) ... сценарист (адаптация)
Вбивство (2011) ... продюсер (продюсер / сопродюсер), сценарист
Серцеїд (2010) ... сценарист (адаптация)
Збиток (2007) ... сценарист
Легенда загубленої гробниці (1997) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...