Новини, в яких згадується Джаз Сінклер

8 вересня 2023,  00:39 | Новини серіалів

Платформа Prime від Amazon вирішила підігріти нашу цікавість до серіалу «Покоління "Ві"», поділившись його кривавим та брутальним трейлером без цензури.

Читати далі...
26 серпня 2023,  01:25 | Новини серіалів

Поки вихід четвертого сезону хітового серіалу про супергероїв-психопатів «Хлопаки» затримується через страйк сценаристів, восени ми зможемо подивитися його спін-оф під назвою «Покоління "Ві"», що вийде на платформі Prime.

Читати далі...
8 грудня 2019,  01:04 | Новини серіалів

Ласкаво просимо до Пекла, повідомляє нам свіжий тизер 3 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» від Netflix.

Серіал є адаптацією похмурих коміксів про юну дівчину Сабріну Спеллман (Кірнан Шипка), яка наполовину є людиною, а наполовину відьмою. У 3 сезоні батько Сабріни Люцифер (Люк Кук), також відомий як Темний лорд, опинився у пастці в тілі її хлопця Ніка (Гевін Лезервуд). Нік застряг у Пеклі, і тепер Сабріні та її смертним друзям Гарві (Росс Лінч), Розалінд (Джаз Сінклер) і Тео (Локлен Вотсон) належить відправитися в небезпечну місію, щоб звільнити його від вічних мук.

Нові серії «Моторошних пригод Сабріни» вийдуть 24 січня.

26 липня 2018,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures поділилася новим офіційним трейлером свого майбутнього фільму жахів «Слендермен», який вийде на екрани інших країн цього літа.

Коли їхня подруга Кейті (Анналіса Бассо) зникає за загадкових обставин, нерозлучні школярки Рен (Джої Кінг), Гейлі (Джулія Голден Теллес) та Хлої (Жасмин Сабіно) намагаються з'ясувати, що з нею сталося. На комп'ютері зниклої вони знаходять сайт про жахливе чудовисько з довгими щупальцями на ім'я Слендермен (Хав'єр Ботет), і починають підозрювати, що він причетний до зникнення Кейті. І щоб повернути свою подругу, дівчата вирушають на його пошуки...

Дивіться також український трейлер фільму жахів «Слендермен», який зняв Сільвен Вайт. В український прокат його вихід планувався спочатку в травні, потім у серпні, але в результаті горор Вайта пропав з графіка релізів.

19 липня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix готує римейк молодіжного серіалу «Сабріна — маленька відьма», і він зовсім не буде таким милим, як оригінал, повідомляє перший тизер.

Читати далі...