Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Адам ЛундгренAdam Lundgren

50%
0
50%
0

Фильмография

Чернобыль (2019) ... Brazhnik
Lyckligare kan ingen vara (2018) ... Rickard
Стокгольмский реквием (2018) ... Erik
Наше время пришло (2017) ... Peter
Upp i det blå (2016) ... Dennis
Голубые глаза (2014) ... Mattias Cedergren
Андердог (2014) ... Anders
Не лейте слёзы (2013) ... Pål
Моландеры (2013) ... Sonny Månsson
Din barndom ska aldrig dö (2013) ... Jon
Видео с участием
Изображения

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...