Новини серіалів, в яких згадується Амін Кадералі

16 жовтня 2020,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін згадує кошмар зі свого дитинства, який повертається через багато років і жадає крові, в промо-ролику 16 серії фінального сезону хітового фентезійного горора «Надприродне». І ця серія точно збирається полоскотати ваші нерви.

Читати далі...
22 листопада 2019,  16:18 | Новини серіалів

Let's get this party started! Дін зустрічає старого друга і йде у відрив в 7 серії 15 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Дін (Дженсен Еклс) бере перерву від полювання на демонів, щоб знайти своє моджо. Промо-ролик розкриває, що на нього чекає зустріч зі старим другом-мисливцем Лео Веббом (Крістіан Кейн), з яким вони відправляються дико веселитися всю ніч. А у кінці нам показують, як Дін в барі фліртує з дівчиною, а вона — з ним.

Прем'єра серії «Last Call» («Останній виклик»), яку зняв режисер Амін Кадералі, відбудеться 6 грудня за українським часом.

7 грудня 2018,  17:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 9 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне» показує атрибути Різдва і говорить про майбутню війну.

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) вирішують заручитися допомогою свого приятеля Гарта (ДіДжей Кволлс), щоб отримати інсайдерську інформацію про те, що планує Майкл. Брати розділяються, щоб відправитися за зброєю, яка має допомогти їм у битві з архангелом, але ця битва може виявитися тією битвою, в якій нашим героям не судилося перемогти.

Серія «The Spear» («Спис»), яку зняв режисер Амін Кадералі, вийде на екрани 14 грудня за українським часом.

5 листопада 2018,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 серії фентезійного серіалу про відьом і магію «Зачаровані» сестри дізнаються нові деталі про смерть своєї матері і захищатимуть близьку людину.

Мел (Мелоні Діас) турбується про безпеку Ніко (Еллен Тамакі) і разом з Гаррі (Руперт Еванс) придумує план, як захистити її від темних сил за допомогою Сили трьох. Меггі (Сара Джеффері) зауважує, що Мейсі (Мадлен Манток) засмучена через її ситуацію з Гелвіном (Сер'Даріус Блейн). Телепатка пропонує сестрі розібратися в цьому, і вони відкривають, що все зовсім не так, як здається.

Серія «Other Women» («Інші жінки»), яку зняв Амін КадераліНадприродне»), вийде на екрани 12 листопада за українським часом.

27 жовтня 2018,  22:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Вінчестери знаходять монстрів в магазині коміксів в промо-ролику 4 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне», яка присвячена Геловіну.

Дін (Дженсен Еклс) продовжує боротися з минулим, поки Сему (Джаред Падалекі) доводиться думати, як врятувати всіх, коли ігрові фігурки оживають, і Вінчестери опиняються в реальному фільмі жахів.

Прем'єра серії «Mint Condition» («Хороший стан»), яку зняв режисер Амін Кадералі, відбудеться 2 листопада за українським часом.

6 квітня 2018,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився цікавим промо-роликом 18 серії 13 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Люцифер (Марк Пеллегріно) править небесами, але все відбувається не так, як планувалося, що дратує його першу леді Джо (Денніл Еклс). Сем (Джаред Падалекі) і Кастіель (Міша Коллінз) шоковані поверненням Гавриїла (Річард Спейт мол.). Тим часом Дін (Дженсен Еклс) не без допомоги Кетча (Девід Хейдн-Джонс) опиняється на крок ближче до того, щоб знайти Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт).

Серія «Поверни їх живими» («Bring 'em Back Alive»), яку зняв Амін Кадералі, вийде на екрани 13 квітня за українським часом.