Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Сесар МораCésar Mora

50%
0
50%
0

Фильмография

Al son que me toquen bailo (2019) ... Arnaldo
Decisiones: Unos ganan, otros pierden (2019) ... Silverio
Без ума от тебя (2018) ... El Maestro Orestes Guzmán
El Paseo De Teresa (2017) ... Jorge Rico
Кто убил Патрисию Солер? (2015) ... Da Vinci
Угол дьявола (2015) ... Coronel Giraldo
Кумбия ниндзя (2013) ... Marcos Balza
Мои красивые люди, мои красивые люди (2012) ... актер
Тёмный ангел (2012) ... актер
Бабочка (2011) ... Narcotraficante

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...