Брюс ГрінвудBruce Greenwood

Брюс Грінвуд / Bruce Greenwood
Народився 12 серпня 1956
Зріст: 184 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Бетмен: Смерть в сім'ї (2020) ... Batman
Я знаю, що це правда (2020) ... Dr. Hume
Доктор Сон (2019) ... Dr. John Dalton
Джетт (2019) ... Mr. Carlyle
Резидент (2018) ... Randolph Bell
Бетмен: Готем в газовому світлі (2018) ... Batman / Bruce Wayne
Секретне досьє (2017) ... Robert McNamara
Кінгсман: Золоте кільце (2017) ... President of the United States
Кодахром (2017) ... актор
Вотерґейт: Падіння Білого дому (2017) ... Sandy Smith

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...