Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Алессандро ДженовезиAlessandro Genovesi

50%
0
50%
0

Фильмография

10 дней с Сантой (2020) ... Elfo, режиссер
10 giorni senza mamma (2019) ... Tassista, режиссер, сценарист
Счастливый Лазарь (2018) ... Maresciallo
Puoi baciare lo sposo (2018) ... режиссер, сценарист
Томмазо (2016) ... Genovesi, cinema director
Ma che bella sorpresa (2015) ... режиссер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...