Оновлення, в яких згадується Скотт Спір

30 серпня 2018,  20:20 | Оновлення

Друзі, а ось і український трейлер фантастичного трилера «Я все ще тебе бачу» від режисера Скотта Спіра, в якому знялися Белла Торн і Дермот Малруні.

Дія фільму відбувається через 10 років після апокаліпсису, який забрав у могили багато життів. Головна героїня втратила рідних та друзів, тепер вона вчиться жити без близьких їй людей. Але несподівано вона отримує загрозливе послання від привидів, які у даний момент населяють Землю. Дівчина разом зі своїм однокласником вирішує розібратися в цій справі і зупинити таємничі вбивства, які відбуваються в місті.

Українська прем'єра фільму «Я все ще тебе бачу» очікується 18 жовтня.

5 березня 2018,  11:07 | Оновлення

Вийшов перший український трейлер фільму Скотта Спіра «Опівнічне сонце» ( «Midnight Sun») з висхідною зіркою Патріком ШварценеггеромЗастряг у коханні»), сином всесвітньо відомого Арнольда Шварценеггера в головній ролі.

Також у фільмі зіграли: Белла Торн ( «Красені», «О.С. – Самотні серця», «Червоні браслети»), Роб Ріггл ( «Мачо і ботан», «Похмілля у Вегасі»), Кен Тремблетт ( «Хранителі» ) та інші.

Головна героїня фільму 17-річна Кеті вдень ​​змушена ховатися в будинку, так як її шкіра через рідкісне захворювання не виносить сонячного світла. Одного разу опівночі дівчина зустрічає привабливого Чарлі та між молодими людьми спалахує пристрасний роман. Тепер зарадикоханого Кеті готова на багато що, навіть згоріти в променях смертельного для неї сонця ...

В український прокат фільм вийде 3 травня.

1 грудня 2017,  22:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер американської мелодрами «Метелик», де головні ролі виконують Белла Торн та Патрік Шварценеггер.

Фільм є римейком японської картини «Опівнічне сонце» і розповість про 17-річну дівчину на ім'я Кейті (Торн), яка з дитинства була змушена сидіти вдома через рідкісну хворобу — загрожуючу життю чутливість до сонячних променів. Тільки вночі вона може виходити з дому і грати на своїй гітарі на залізничній станції. Але одного разу Кейті зустрічає Чарлі (Шварценеггер), і у них починається літній роман.

Українська прем'єра мелодрами Скотта СпіраКрок вперед 4») очікується 22 березня 2018 року.