Оновлення, в яких згадується Ніл Сенділендс

29 листопада 2017,  17:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Баррі (Грант Гастін) опиняється в полоні в 9 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

Мислитель (Ніл Сенділендс) замикає Флеша в тюрмі, спеціально обладнаній для того, щоб з неї не втік спідстер, але найшвидша людина на планеті буде не єдиним зі своєї команди, хто потрапляє до полон до лиходія. У той же час Амунет (Кеті Сакхофф) викрадає Кейтлін (Даніель Панабейкер) і змушує її зробити складне медичне завдання.

Серія «Don't Run» («Не біжи») вийде на екрани 6 грудня за українським часом і буде фіналом половини сезону.

15 листопада 2017,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходій Мислитель (Ніл Сенділендс) постане перед нами у всій своїй підступності в 7 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

Баррі (Грант Гастін) зійдеться у протистоянні з Кліффордом ДеВо, але коли він спробує переконати своїх друзів в тому, що ДеВо є Мислителем, йому ніхто не повірить, адже його можливий лиходій прикутий до інвалідного крісла. Минуле Мислителя розкриється за допомогою флешбеків. Тим часом Айріс (Кендіс Паттон) завершуватиме підготовку до весілля з Баррі, що відбудеться вже за тиждень.

Серія «Therefore I Am» («Тому я існую») вийде на екрани 22 листопада за українським часом.

9 листопада 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ральф Дібні (Хартлі Сойєр), він же Видовжена людина, виступає на передній план в 6 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

Промо-ролик наступної серії показує, як Ральф, гуляючи з Барні (Грант Гастін), зупиняє озброєного грабіжника несподіваним способом, а Циско (Карлос Валдес) представляє прототип його супергеройського костюма. Також в Централ-Сіті з'являється мета-людина зі здатністю оживляти неживі предмети, якf нападає на колекціонерів артефактів, а Гаррі (Томас Кевена) просить Циско допомогти з визначенням особистості Мислителя (Ніл Сенділендс).

Серія «When Harry Met Harry...» («Коли Гаррі зустрів Гаррі...») вийде на екрани 15 листопада за українським часом. Через кілька серій Флеш возз'єднається з Зеленою стрілою (Стівен Амелл) та Супергьорл (Мелісса Бенойст) заради нового чотирьохсерійного кросоверу.