Новини, в яких згадується Емібет МакНалті

19 грудня 2019,  19:56 | Новини серіалів

Енн Ширлі намагається знайти своє покликання та місце у цьому великому світі в новому трейлері 3 сезону драматичного серіалу «Енн» від Netflix.

Нові серії екранізації знаменитого роману письменниці Люсі Мод Монтгомері «Енн із Зелених дахів» покажуть, як життєрадісній дівчині Енні Ширлі (Емібет МакНалті) виповнюється 16 років. Йдучи за покликом свого допитливого і відважного серця, вона вирушає на пошуки своєї родини, оскільки хоче дізнатися, звідки вона родом; заводить дружбу з корінними американцями; мобілізує своїх однокласників у боротьбі за праве діло і збирається зізнатися у своїх почуттях Гілберту (Лукас Джейд Зуманн).

Подивитися новий сезон «Енн» на Netflix буде можливо з 3 січня.

31 серпня 2019,  14:42 | Новини серіалів

Безжурна і цілеспрямована Енн Ширлі повертається в офіційному трейлері 3 сезону драматичного й дуже надихаючого серіалу «Енн».

В 3 сезоні екранізації популярних романів Люсі Мод Монтгомері головна героїня Енн (Емібет Макналті) святкуватиме своє 16-річчя, якого вона так довго чекала, після чого дівчина натхненно починає шукати свою справжню історію походження, вирушаючи на пошуки своєї сім'ї та своїх предків. Дивлячись у дзеркало в даному трейлері, Енн каже, що знає, що не є стандартною красунею, але не переживає з цього приводу, вважаючи, що раз їй не щастить у відносинах з хлопчиком, то вона буде заручена з пригодами.

Прем'єра 3 сезону «Енн» відбудеться 22 вересня.

9 червня 2018,  00:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова адаптація відомої серії романів Люсі Мод Монтгомері «Енн» від Netflix виявилася настільки популярною, що повернеться з розширеним 2 сезоном.

В майбутніх серіях улюблений світ безжурної мрійниці Енн Ширлі (Емібет Макналті) з поетичною назвою «Зелені мезоніни» стане набагато більшим з прибуттям нових осіб та з новими щирими уроками про кохання, втрату і дорослішання.

На сьогоднішній день рейтинг серіалу «Енн» на сайті IMDb становить 8,5 бала, що ставить його на 241-е місце в рейтингу найкращих серіалів всіх часів.

Прем'єра всіх серій 2 сезону «Енн», яких буде 10 штук, відбудеться 6 липня.

7 квітня 2017,  01:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix вирішив зняти свою екранізацію відомої серії романів канадської письменниці Люсі Мод Монтгомері, що розповідає про пригоди безжурної сироти з величезною фантазією та жвавим характером Енн Ширлі, яку тепер зіграє Емібет Макналті.

Світова прем'єра міні-серіалу «Енн з Зелених дахів» відбудеться на Netflix 12 травня.