Фільмографія Джулії Баттерз

Фільмографія: Актриса
Фабельмани (2022)
The Fabelmans
Reggie Fabelman
Сіра людина (2022)
The Gray Man
Claire
Одного разу в... Голлівуді (2019)
Once Upon a Time ... in Hollywood
Trudi
Американська домогосподарка (2016)
American Housewife
Anna-Kat Otto
Мисливець з Волл-стріт (2016)
The Headhunter's Calling
Lauren Jensen
Pals (2016)
Julia
13 годин: Таємні воїни Бенгазі (2015)
13 Hours
Beverly Silva
Іржавий (2015)
The Rusted
Piper
Кращі друзі назавжди (2015)
Best Friends Whenever
5 Year Old Cyd
Очевидне (2014)
Transparent
Ella
Мислити як злочинець (2005)
Criminal Minds
Gabby Hoffer
Untitled Steven Spielberg Project ()