Оновлення, в яких згадується Роман Луцький

27 листопада 2018,  14:30 | Оновлення

З'явився «романтичний трейлер» української комедії «Секс і нічого особистого», основною музичною темою якого стала пісня «Полураздета» Макса Барських.

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Убитий горем Сергій приймає чоловіче рішення і їде до Праги на Новий рік до свого друга Василя. Після ночі обломів в стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

Головну роль в комедії «Секс і нічого особистого» виконує зірка «Сторожової застави» Роман Луцький, а його друга грає відомий шоумен Сергій Притула. У кінотеатрах України фільм можна буде подивитися перед Новим роком з 20 грудня.

24 вересня 2017,  21:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося невеликий, але захоплюючий офіційний ТБ-ролик українського фентезі «Сторожова застава», в якому потрібно захистити минуле заради майбутнього. Це історія про сучасного підлітка Вітю (Данило Каменський), який проходить крізь портал та опиняється в середньовічній Київській Русі. Там на нього чекають небезпечні, але захоплюючі пригоди, включаючи битву видатних богатирів Олешко Поповича (Роман Луцький), Ілля Муромця (Олег Волощенко) й Добрині Микитича (Олександр Комаров) з половцями та кам'яним гігантом.

До прем'єри довгоочікуваної кінокартини Юрія Ковальова залишилося всього півмісяця. У кіно вона вийде 12 жовтня.

21 лютого 2017,  01:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найцікавіших локацій українського фентезі «Сторожова застава» стали мальовничі Скелі Довбуша, про зйомки у яких і розповідає дане закулісне відео. Тут показуються зйомки битв за участю Романа Луцького, який втілює у фільмі богатиря Олешко Поповича, а також присутні коментарі юних зірок кінокартини Данила Каменського і Єви Кошової.

Нещодавно стала відома нова дата виходу фентезі в український прокат — 12 жовтня.

24 вересня 2016,  18:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал 1+1 представив перший трейлер своєї 4-серійної історичної драми «Століття Якова», головного героя в якій втілюють молодий український актор Роман Луцький та народний артист України Станіслав Боклан.

Саундтреком до міні-серіалу стали пісні групи «Океан Ельзи», одну з яких можна почути в трейлері.