Оновлення, в яких згадується Кріс Вуд

14 листопада 2017,  18:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара (Мелісса Бенойст) возз'єднується з Мон-Елом (Кріс Вуд) в 7 серії 3 сезону «Супергьорл».

Супергьорл разом зі своєю командою займається розслідуванням інопланетного корабля, який приземляється в води під Нешнл-Сіті, де виявляє свого коханого Мон-Ела, але він здається не тим хлопцем, якого вона знала. Тим часом Хенк (Девід Хервуд) намагається налагодити стосунки зі своїм батьком (Карл Ламблі), а Саманта (Одетт Еннейбл) звертається до своєї відстороненої матері (Бетті Баклі), щоб отримати відповіді на хвилюючі її питання.

Серія «Wake Up» («Прокинься») вийде на екрани 21 листопада за українським часом. Через тиждень за нею послідує масштабний кросовер «Супергьорл», «Стріли», «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня».

24 липня 2017,  01:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 3 сезону «Супергерл», показаний на Comic-Con, представляє перший погляд на Еріку Дюранс в образі Алури Зор-Ел, матері Кари (Меліса Беноїст), яка буде грати цю героїню замість Лаури Бенанті. Кара тут переживає кризу самоідентичності і втрату свого коханого Мон-Ела (Кріс Вуд), продовжуючи рятувати своє місто з суворим обличчям, Алекс (Кайлер Лі) та Меггі (Флоріана Ліма) цілуються, а також відео показує двох нових ключових героїв 3 сезону: «вбивцю світів» Рейн (Одетт Еннейбл з «Хауса») і «нещадного магната нерухомості» Моргана Еджа (Адріан Пасдар з «Агентів Щ.И.Т.»).

Фото з усміхненими акторами «Супергерл» з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Серіал повертається 9 жовтня.

18 січня 2017,  16:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився повноцінним трейлером до майбутньої серії 2 сезону «Супергерл», яка називається «Супергерл жива». У ній Кара (Мелісса Бенойст) та Мон-Ел (Кріс Вуд) опиняться на іншій планеті, де суперлиходійка Рулетка (Дічен Лакмен) очолює работоргівлю. І в цей же час свою помсту готує Лайввайр (Брит Морган).

Нова серія 2 сезону «Супергерл», режисером якої виступив Кевін Сміт і де зіграє його дочка Харлі Квінн Сміт, вийде 23 січня.

29 листопада 2016,  01:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Масштабний кросовер супергеройських серіалів каналу The CW починається цього тижня з серії «Супергерл», до якої ми представляємо 14 нових кадрів.

Читати далі...