Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Беньямин ХёппнерBenjamin Höppner

50%
0
50%
0

Фильмография

1000 видов дождя (2017) ... Kollege
Сводные братья (2015) ... Bankangestellter
В темноте (2011) ... SS Mining Officer
Die Draufgänger (2010) ... Braun
Первомай (2008) ... Uwe
Криминальный кроссворд (2001) ... Knut Hagebaum
Детективы из табакерки (1999) ... Wurst-Daniel
Наш Чарли (1995) ... Tierpfleger Paul
Вильсберг (1995) ... Herr Deutz, Herr Deutz

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...