Новини серіалів, в яких згадується Рут Коннелл

19 жовтня 2019,  01:02 | Новини серіалів

Наша команда знову забрідає на цвинтар і готується зупинити кінець світу в 3 серії 15 сезону фентезійного серіалу «Надприродне», яку зняв режисер Чарльз Бісон.

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс) і Ровена (Рут Коннелл) працюють не покладаючи рук, щоб пекло не вирвалося на землю. Тим часом Кастіель (Міша Коллінз) не може пробачити гордовиту зраду, а Джек (Александр Келверт) в промо-ролику не знімає свої круті окуляри (ми б теж такі не знімали).

Серія отримала назву «The Rupture» («Розрив»), чи то на честь розриву відносин, чи то на честь розриву між пеклом і нашим світом (а може одразу на честь і того, і того), і вийде на екрани 25 жовтня за українським часом.

11 жовтня 2019,  19:46 | Новини серіалів

Брати Вінчестери потрапляють в пекельне містечко, населене схожими на зомбі людьми, в промо-ролику 2 серії 15 сезону серіалу «Надприродне».

У наступній серії Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс) і Кастіель (Міша Коллінз) дзвонять Ровені (Рут Коннелл), щоб вона допомогла їм стримувати злих духів, а тим часом вони отримують несподівану допомогу від Кетча (Девід Джонс).

Прем'єра серії «Raising Hell» («Влаштувати пекло»), яку зняв виконавчий продюсер серіалу Роберт Сінгер, відбудеться 18 жовтня за українським часом.

5 квітня 2019,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний промо-ролик 18 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне» нагадує нам, що до фіналу сезону залишилося всього 3 серії.

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) продовжують переживати за стан душі Джека (Александр Келверт). У промо-відео Нік (Марк Пеллегріно) говорить Джеку, що немає шляху назад, і що його друзі більше ніколи не будуть йому довіряти, а Дін звинувачує Кастіеля (Міша Коллінз) в тому, що той давно знав, що з Джеком щось не так. Кастіель зізнається, що підвів їх, на що Дін зі злістю відповідає, що відтепер Кас для нього мертвий.

У 18 серії також повернеться Ровена (Рут Коннелл).

Серія «Absence» («Відсутність»), яку зняла режисер Ніна Лопес-Коррадо, прибуде на екрани 12 квітня за українським часом.

5 березня 2019,  01:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW вирішив нагадати про те, що на цьому тижні повертається зі своїх канікул серіал «Надприродне», поділившись фрагментом його 14 серії 14 сезону.

У серії «Ouroboros» («Уроборос») з'явиться Джек (Александр Келверта), і у них з Ровеною (Рут Коннелл) відбудеться велика битва, але, як показує новий фрагмент, це буде не єдина проблема Вінчестерів. Кас (Міша Коллінз) зауважує, що Дін (Дженсен Еклс) сам не свій, і питає його, як він, на що Дін розповідає, що повинен постійно стримувати Михаїла, щоб той не вирвався на свободу, і навіть перестав через це спати. Дін вважає, що це його особиста проблема, але Кас нагадує йому, що це їхня спільна проблема, і говорить, що вони будуть боротися з нею разом.

Нова серія «Надприродного», чий промо-ролик дивіться тут, прибуде на екрани 8 березня за українським часом.

8 лютого 2019,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після своєї ювілейної 300-ї серії довгограючий серіал «Надприродне» вирушає на канікули на цілий місяць, про що повідомляє промо-ролик його наступної серії.

В 14 серії 14 сезону отримала назву «Ouroboros» («Уроборос») на честь змія з міфів, який сам кусає себе за хвіст. Хто виявиться цим змієм, дізнаємося після перегляду серії, а її промо-відео показує повернення Джека (Александр Келверт) та його конфлікт з Ровеною (Рут Коннелл), який завершується для останньої трагічно, що викликає спільний шок і жах у Сема (Джаред Падалекі), Діна (Дженсен Еклс) й Кастіеля (Міша Коллінз).

Невже Ровена дійсно мертва? Діліться своїми припущеннями в коментарях нижче.

Фентезі «Надприродне» повернеться 8 березня за українським часом.

16 листопада 2018,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін пускає Джека за кермо своєї обожнюваної машини Chevrolet Impala в промо-ролику 7 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Джек (Александр Келверта) смертельно хворий і збирається відправитися в Вегас, щоб пожити на повну, поки його життя не закінчилося. Сем (Джаред Падалекі), Кастіель (Міша Коллінз) і Ровена (Рут Коннелл) намагаються знайти спосіб його врятувати, а Дін (Дженсен Еклс) тим часом вирішує влаштувати Джеку незабутню пригоду.

Серія «Unhuman Nature» («Нелюдська натура»), яку зняв режисер Джон Шоволтер, вийде на екрани через два тижні, 30 листопада за українським часом.

30 квітня 2018,  16:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 21 серії 13 сезону серіалу «Надприродне» повідомляє, що до фіналу сезону залишилося всього 3 серії.

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс), Кастіель (Міша Коллінз) і Гавриїл (Річард Спейт мол.) повинні працювати разом, якщо вони сподіваються повернути Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт) додому. Тим часом зустріч Ровени (Рут Коннелл) з Люцифером (Марк Пеллегріно) може змінити фінал подорожі для одного з наших героїв.

Серія «Beat the Devil» («Перемогти диявола»), режисером якої є Філіп Сгріккіа, вийде на екрани 4 травня за українським часом.

14 квітня 2018,  14:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бравих Вінчестерів змушують червоніти в промо-ролику 19 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) повинні зупинити Ровену (Рут Коннелл), у якої смертельна місія. Тим часом Кастіель (Міша Коллінз) відправляється на небеса, щоб завербувати ангелів для майбутнього вторгнення, але виявляється вражений не тільки тим, що він знаходить, але і кого.

Серія «Funeralia» («Похорони») вийде на екрани 20 квітня за українським часом.

26 січня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з Вінчестерів опиняється під впливом любовного закляття в 12 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Дін (Дженсен Еклс) стає жертвою парочки відьом, сестер Джеймі (Джордан Клер Роббінс) і Дженні Плам (Еліз Гетьен), які викрадають у братів Вінчестерів могутню книгу заклинань. Коли Сем (Джаред Падалекі) і Дін йдуть її повертати, їм допомагає могутній і несподіваний союзник, коли воскресла Ровена (Рут Коннелл) втручається, щоб їм підсобити.

Серія «Various & Sundry Villans» («Різні і різноманітні лиходії»), де також повертаються Міша Коллінз і Марк Пеллегріно, вийде на екрани 2 лютого за українським часом.