Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Карл ДжонсонKarl Johnson

Карл Джонсон / Karl Johnson
Родился 1 марта 1948; Уэльс, Великобритания
50%
0
50%
0

Фильмография

Halo (2022) ... Truth
Лошадь мечты (2020) ... актер
Петерлоо (2018) ... Lord Sidmouth, the Home Secretary
Король Лир (2018) ... Fool
Смерть Сталина (2017) ... Dr. Lukomsky
Рожденный убивать (2017) ... Mr. Williams
Domestic Policy (2016) ... актер
Aberfan: The Green Hollow (2016) ... актер
Мама (2016) ... Reg
Гамлет (2015) ... Ghost of Hamlet's Father / Gravedigger
Видео с участием
Изображения

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...