Дивний Ел Янкович«Weird Al» Yankovic

Дивний Ел Янкович / «Weird Al» Yankovic
Народився 23 жовтня 1959; Лінвуд, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Дивного Ела Янковича

Дивний: Історія Ела Янковича (2022) ... продюсер, сценарист
Фінес і Ферб: Кендіс проти Всесвіту (2020) ... Shirt Cannon Guy
Робота над собою (2019) ... Al
Archibald's Next Big Thing (2019) ... Jasper
Юні титани, вперед! проти Юних титанів (2019) ... Gentleman Ghost / Darkseid
Скубі-Ду і вгадай хто? (2019) ... «Weird Al» Yankovic
Shady Friend (2019) ... Weatherman
Weezer: Africa (2018) ... Rivers Cuomo
Young Math Legends (2018) ... Young Fibonacci

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дивного Ела Янковича. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дивного Ела Янковича

Написати коментар...
Написати коментар...