Новини серіалів, в яких згадується Еллі Матсумура

7 квітня 2019,  22:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хаос відправляється у сольне плавання, і герої намагаються її відшукати й зупинити в 3 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал», заснованого на коміксах Marvel.

Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) намагаються дізнатися, що сталося з групою молодих дівчат, які пропали без вісті. Міна (Еллі Макі) дізнається про можливий побічний ефект від великого витоку на Roxxon. Тим часом Бріджит О'Райлі (Емма Лахана) намагається впоратися з інформацією про те, що тепер у неї є двійник психопатка Хаос, яка не збирається дотримуватися законів. Чи зможе вона зупинити саму себе?

Серія «Shadow Selves» («Наші тіні»), яку зняв режисер Меттью ХастінгсПервородні», «Сирена»), вийде 12 квітня за українським часом.

27 липня 2018,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Freeform продовжив свій супергеройський серіал «Плащ і Кинджал» на 2 сезон, про що повідомляє невеликий тизер.

Це оголошення було зроблено минулої п'ятниці під час панелі серіалу на San Diego Comic-Con, де були присутні актори Олівія Голт, Обрі Джозеф, Еллі Макі та Емма Лахана.

Тизер не показує їх персонажів, але каже, що «2 сезон буде хаосом», де Хаос (Mayhem) є відсиланням до антигеройського альтер-его героїні Лахани, детектива Бріджит О'Райлі, з коміксів Marvel.

1 сезон серіалу «Плащ і Кинджал» завершиться через тиждень, 3 серпня.

25 липня 2018,  22:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Marvel представила на минулій конвенції San Diego Comic-Con розширений трейлер до фінальних серій 1 сезону свого супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Читати далі...
5 липня 2018,  17:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу 6 серії фантастичного серіалу «Плащ і Кинджал» телеканал Freeform поділився її новим інтригуючим фрагментом.

Бажаючи більше дізнатися про діяльність корпорації Roxxon, Тенді (Олівія Холт) стає її інтерном. Там вона знайомиться з блискучим інженером-екологом Міною Хесс (Еллі Макі) й розпитує її про вибух та нафту, яку видобуває корпорація з надр землі. Але Міна каже, що Roxxon видобуває не нафту, а щось, що «горить в 10 разів краще нафти і є в 2 рази гарячішим». В кінці фрагмента Тенді нібито згадує статтю, в якій у вибусі на буровій установці Roxxon звинувачували неправильні розрахунки Нейтана Бовена (Енді Ділан), але Міна в це не вірить і каже, що «батько одного разу сказав, що Нейтан Бовен жодного разу в житті не помилявся в своїх розрахунках».

Серія «Funhouse Mirrors» («Криві дзеркала»), чий промо-ролик дивіться тут, вийде на екрани 6 липня за українським часом.