Новини серіалів про (2018 – ...)

17 серпня 2018,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився невеликим новим трейлером своєї майбутньої спортивної драми «All American», головну роль в якій виконує Деніел Езра з серіалу «Зниклий безвісти».

Езра втілює юного футболіста з бідної сім'ї Спенсера Пейсінгера, якого відкриває тренер Біллі Бейкер (Тей Діггз із «Еквілібріума») і запрошує його грати за шкільну збірну «Беверлі Гіллз Гай». У цій престижній школі Спенсер відчуває себе не в своїй тарілці, а місцеві футболісти приймають його вороже. Але футбол завжди був для хлопця його єдиною мрією, тому він збирається боротися за неї і за краще життя для себе.

Дивіться також розширений трейлер серіалу «All American», чия прем'єра відбудеться цієї осені, 10 жовтня.

31 липня 2018,  14:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Талановитого юного футболіста з південного Лос-Анджелеса запрошують грати за школу «Беверлі Гіллз Гай» у новому трейлері спортивної драми «All American», яку готує канал The CW.

Спенсер Пейсінгер (Деніел Езра) переходить в престижну школу «Беверлі Гіллз Гай», щоб грати за її футбольну команду і отримати шанс поступити в хороший коледж. Він стає протеже тренера Біллі Бейкера (Тей Діггз), тому інші гравці приймають Спенсера вороже і вирішують вигнати його з команди за будь-яку ціну. Мрія хлопця стати професійним гравцем в американський футбол опиняється на волосині, але він не збирається здаватися.

Прем'єра 1 сезону серіалу «All American», де також зіграють Коді Крістіан, Саманта Логан, Майкл Еванс Белінг, Джордан БелфіБріана ЛейнКаріма Вестбрук і Bre-Z, відбудеться восени, 10 жовтня.

18 травня 2018,  16:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW, найбільш відомий завдяки супергеройським серіалам «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл», вирішив поповнити свій осінній слот драматичним серіалом про юного афроамериканського футболіста «All American».

Серіал натхненний історією життя професійного гравця в американський футбол Спенсера Пейсінгера. Коли талановитого юного футболіста з південного Лос-Анджелеса запрошують грати за школу «Беверлі Гіллз Гай», відбувається зіткнення перемог, програшів й випробувань двох сімей з абсолютно різних світів — бідного району Креншоу та багатого Беверлі Гіллз.

Спенсера втілює Деніел ЕзраЗниклий безвісти», «Головний підозрюваний 1973»), а його тренера Біллі Бейкера — Тей ДіггзЕквілібріум», «Імперія»).

Прем'єра «All American» очікується восени.